Președinții Dunca și Nica n-au căzut de comun acord pe Slalom Uriaș! Domeniul Schiabil Semenic, în pericol?!

nica dunca
casinoherculane by sungarden

Romeo Dunca s-a încurcat în propria-i știință, în timp ce Alin Nica nu lasă niciun leu din cei 1,3 milioane pretinși pentru părțile sociale deținute de județul Timiș în Schilift SRL.

Consiliul Județean Caraș-Severin are nevoie să preia cele aproape 30 de procente pe care județul vecin le deține la societatea ce are în proprietate pârtia Slalom Uriaș de pe Semenic. Pârtie ce va fi prelungită, pe o distanță de aproape 6 km până la Văliug, în mai multe variante de coborâre, ceea ce ar face din Semenic cel mai mare domeniu schiabil din România. Cel puțin asta prevede proiectul pe care îl derulează Primăria Reșița, Primăria Văliug și CJ Caraș-Severin. Numai că Romeo Dunca a inițiat un proiect de hotărâre privitor la această tranzacție pe care numai el l-a înțeles, drept dovadă l-a retras de pe ordinea de zi a ședinței din luna ianuarie a Consiliului Județean.

De partea cealaltă, o zi mai târziu, aleșii județeni din Timiș n-au acceptat niciun leu în minus pentru partea județului din Schilift SRL, așa cum și-ar fi dorit președintele Dunca. „Noi dorim să vindem partea noastră din această societate. Inițial și-au manifestat intenția și cei de la Primăria Reșița, mai apoi am primit o solicitare de la Consiliul Județean Caraș-Severin. Vedem acum, am văzut că e o mică nehotărâre la ei. Vom vedea cine dorește de fapt să ia părțile noastre sociale. În consecință, le vom da oricărei entități care ne dă prețul din raportul de evaluare. Astăzi am aprobat valoarea stabilită de evaluator în raportul de evaluare, aproximativ 1,3 milioane de lei. Nu, nu suntem de acord cu o sumă mai mică decât cea propusă de evaluator. Rămânem în continuare în societate dacă nu plătesc acest preț sau scoatem la licitație și ne îndreptăm către oricine dorește să participe în această afacere, însă nu cred că este cazul să facem acest lucru ținând cont de faptul că, totuși, alături de partenerii din Caraș-Severin avem aceleași obiective și același scop, ca zona schiabilă din Caraș-Severin să fie operabilă cât mai repede posibil. E și interesul cetățenilor din Timiș, din Timișoara în primul rând, de a avea aproape de casă astfel de facilități.”, a explicat Alin Nica, președintele CJ Timiș.

Consiliul Județean Caraș-Severin a oferit puțin sub 1 milion de lei pe părțile sociale al județului Timiș din Schilift, deci sub pretențiile omologilor din Timiș. Negocierile s-au împotmolit, proiectul de dezvoltare a zonei Semenic – Văliug – Crivaia, la fel. Probabil că doar Nelu Popa mai poate opri avalanșa, dar pentru asta trebuie să se implice direct. Romeo Dunca se pricepe mai degrabă la pârtii, cu administrația publică îi e mai greu!

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

CITEȘTE ȘI:

Nica vrea bani și pentru rugina de pe Schilift! Cel mai mare domeniu schiabil din România, la suprapreț!

1000x100 untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/