Medicul Dorel Săndesc va fi noul director al Spitalului Județean din Timișoara

rafila si sandesc
untitled design set 970x90 px

PSD și schimbă directorul de la cel mai mare spital din vestul țării. Postul ocupat până acum de Sorin Barac va fi preluat de medicul Dorel Săndesc, fost secretar de stat în Ministerul Sănătății. 

Până la finalul lunii februarie a anului 2022, director al Spitalului Județean din Timișoara a fost liberalul Raul Pătrașcu. La acea dată, Pătrașcu anunța că își încheie mandatul întrucâtîn urma negocierilor dintre partidele din coaliție, funcția va merge către PSD care deține de altfel și Ministerul Sănătății”. 

PSD îl numea director, la acea dată, pe chirurgul Sorin Barac, medic specialist în chirurgie vasculară la clinica din cadrul unității medicale. Sorin Barac a confirmat acum că a demisionat de la conducerea spitalului invocând motive personale.

Noul director al Spitalului Județean va fi medicul Dorel Săndesc, printr-o decizie semnată de ministrul Sănătății Alexandru Rafila. Săndesc își va prelua noua poziție cu data de 6 februarie.

publicitate ziar expresb 1000x100

Dorel Săndesc este medic anestezist, șeful Clinicii ATI de la Spitalul Județean, vicepreşedintele Societăţii Române de Anestezie şi Terapie Intensivă, președintele Asociaţiei pentru Anestezie şi Terapie Intensivă „Aurel Mogoşeanu” Timişoara. Săndesc este și prorector la UMF Timișoara, cu atribuţii în ceea ce priveşte relaţiile internaţionale şi parteneriatul academic.

Dorel Săndesc a fost secretar de stat în Ministerul Sănătății, iar anul trecut a fost desemnat „Medicul anului 2022” în cadrul Galei Romanian Healthcare Awards (RHA).

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/