Bobar, reales în Comitetul Executiv!

Cristian Bobar participă astăzi la alegerile pentru desemnarea reprezentanţilor echipelor de Liga a III-a în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal. Şeful din Valea Domanului stă de aproape doi ani la masă cu cei mai importanţi oameni din fotbalul românesc.

 

UPDATE, ora 15.00

Preşedintele CSM Reşiţa a fost reales ca membru în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal. Pentru Cristian Bobar este al doilea mandat în CE. Vom reveni cu amănunte!

Astăzi, ora 8.00

Ajuns membru în Comitetul Executiv al FRF, Bobar a votat şi el pentru dezafilierea Universităţii Craiova, astfel că, procurorii DNA au început urmărirea penală şi împotriva sa. Acest lucru nu-l sperie deloc de preşedintele CSM Reşiţa, el sperând să obţină astăzi voturile necesare pentru încă un mandat. “Nu e o situaţie plăcută cea legată de dosarul Craiova, dar eu ştiu că sunt curat şi atunci nu am de ce să-mi fac griji. Eu sunt cel mai tânăr membru al Comitetului Executiv şi pentru mine este o experienţă extraordinară. Acolo sunt oameni importanţi din fotbalul românesc şi am foarte multe de învăţat de la ei”, a declarat Cristian Bobar.
Şeful din Valea Domanului se bucură de apreciere din partea preşedintelui Mircea Sandu şi a altor oameni importanţi din cadrul federaţiei, dar asta nu înseamnă că este sigur de un nou mandat. “Dacă i-am convins până acum pe preşedinţii de cluburi, mă vor alege să le reprezint interesele în continuare. Dacă nu voi câştiga alegerile, pentru mine nu va fi o tragedie, dar mi-ar plăcea să continui pentru că am numai de câştigat”, a mai spus preşedintele CSM Reşiţa.

Comments

  1. […] Citeşte şi: Bobar, reales în Comitetul Executiv Related Articles Share About Author Dani Stanciu […]