PREMIERĂ: Un primar din Caraș-Severin și-a dat demisia. A plecat la muncă în străinătate!

explo 1000x200

Ales cu majoritate de voturi, un edil-șef cărășean a ales să părăsească fotoliul de primar, deși a primit încrederea cetățenilor. Sătul de România, se stabilește în Germania.

În cauză, este vorba despre primarul comunei Ocna de Fier. Demisia lui Mircea Gică Ciobîcă a fost analizată în cadrul ședinței de Consiliu Local din această săptămână, dar aleșii nu au mai putut face decât ia act de decizia fostului edil-șef.

,,Se stabilește în Germania. A fost în concediu de la mijlocul lunii ianuarie, iar de la 1 februarie a anunțat prin e-mail că își dă demisia. Probabil, documentul oficial l-a trimis și prin poștă. Din câte știu, lucrează acolo. Cumnatul său locuiește de multă vreme peste granițele țării, a declarat Mircea Ungurean, viceprimarul comunei, pentru www.expressdebanat.ro.

expresb 1000x100

Atribuțiile edilului-șef vor fi preluate de viceprimar. În cursul zilei de luni,  primăria va înștiința Instituția Prefectului. Prin urmare, Ocna de Fier devine automat una dintre localitățile în care vor trebui organizate alegeri locale parțiale, alături de Ciudanovița și Grădinari.

banner 1000 x 100 hd

Comments

 1. alexandru nemoianu says:

  Sincer,nici o paguba!

 2. resitean says:

  Mishule tu ai pleca prin Germania?Ce bine ar fi!

 3. xxx alegatorul- neinitiatul says:

  Ori e cinstit, a cat e salariul de primar,si nu doreste ca mascatii sa-l viziteze, ori nu mai este nimic de furat, ori nu stie…..Mai bine cu 15oo de euro lunar,atat poate…Germania.

 4. ilie says:

  Destul de ciudata plecarea domnului Ciobica dupa vreo 14 ani de mandat ca primar, plus perioada cat a fost vice…posibil sa fie ceva probleme in primaria Ocna asa cum vorbeste gura targului…pacat pentru ca e o comuna foarte frumoasa, cu mult potential turistic, din pacate fara ca primaria sa manifeste, din 90 incoace, vreun interes pentru a face ceva in sensul asta.