UPDATE/FOTO: Pieton spulberat de o mașină pe trecerea de pietoni!

Un grav accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe una dintre trecerile de pietoni din zona Intim. Femeia, mai în vârstă după cum spun martorii, a ajuns în stare gravă la spital, după ce o mașină a lovit-o în plin.

Șoferul spune că pietonul nu intenționa să traverseze în primă instanță, iar din acest motiv nu ar fi oprit mașina. ,,Nu aveam viteză mare, circulam cu 40 de kilometri/oră. Femeia mi-a sărit pur și simplu în față. Nu am mai avut ce să fac, a spus conducătorul auto, în vârstă de 24 de ani, pentru www.expressdebanat.ro.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157650274388690″]

Femeia, de 75 de ani, a fost rănită destul de grav și transportată la Spitalul Județean de Urgență din Reșița. Șansa acesteia a fost că exact în spatele mașinii care a lovit-o circula o ambulanță, care a oprit și imediat a transportat-o la UPU. Medicii nu fac deocamdată precizări cu privire la starea de sănătate a femeii, care acum este supusă investigațiilor.

,,În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului căruia i-au fost acordate îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean Reşiţa şi ulterior femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean Timişoara. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a spus Ancuța Chețan, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

banner 1000 x 100 hd