Chirurgie plastică și reparatorie, la Reşiţa

Clinica timișoreană și-a deschis porțile și în orașul de pe Bârzava. Cele mai bune servicii de chirurgie plastică și reparatorie se pot realiza la cabinetul doctorilor Viviana și Gaurav Narad. Consultații de chirurgie plastică, botox, acid hialuronic și mezoterapie sunt doar câteva dintre serviciile regăsite în cadrul cabinetului.

Amplasat în incinta Spitalului Județean de Urgență-Staționar II, cabinetul oferă servicii din cele mai variate. Cu ajutorul botoxului se pot trata ridurile, transpirația în exces la nivelul axilei, în tălpi și palme (hipersudorație). Injecțiile cu acid hialuronic se folosesc pentru mărirea buzelor sau remodelarea lor, mărirea pomeților, eliminarea cearcănelor, estomparea ridurilor de expresie, dar și pentru rejuvenarea facială, a mâinilor și a decolteului. Mezoterapia presupune tratamentul pentru creșterea părului și combaterea celulitei.

La nivelul feței, cabinetul de chirurgie plastică și reparatorie  Genesium Co vine în întâmpinarea clienților cu tratamente dermo-cosmetice faciale, lifting facial non chirurgical (criodermie), peeling chimic pentru tratarea acneei, pistruilor și a petelor pigmentare.

Servicii chirurgicale noi în oraș

O premieră în Reșița sunt tatuajele medicale, de micropigmentare a buzelor, sprâncenelor, corecția și scoaterea tatuajelor, camuflarea cicatricilor, reconstrucția areolelor mamare, vitiligo, lentigo, alopecie, corecția grefelor de piele depigmentate sau a petelor hiperpigmentate. De asemenea, Genesium CO oferă clientelei și servicii precum aplicare de piercinguri, tatuarea sprâncenelor sau conturul ochilor.

Toate acestea se pot realiza în cadrul cabinetului din Reșița, iar intervențiile chirurgicale mai complexe, cum ar fi electrocauterizări ( steluțe vasculare – puncte roșii pe față, papiloame), excizia formațiunilor tumorale, cutanate, excizia cicatricilor, tratemente chirurgicale estetice, chirurgia mâinii, sunt realizate în clinica Genesium Co din Timișoara.

Cum să obții o programare

Consultațiile se fac în zilele de luni și joi, între orele 15:00-20:00, pe baza unei programări telefonice anterioare la unul dintre numerele de telefon: Dr. Viviana Gaurav – 0722 664 084 sau Dr. Gaurav Narad – 0740 439 350.

Comments

  1. clarabian says:

    Draga Dina-dr.Muncan Iugoslava lucrezi numai cu facaturi,nu va recomand sa mergeti la ea,va recomand dr.Viviana și Gaurav Narad-sunt profesionisti si nu lucreaza cu facaturi,(draga DINAAAAAA-sau Iugoslava) k tine………iti este frica de concurenta???

  2. clarabian says:

    Daca vreti sa va socati mergeti la Dr.Muncan Iugoslava alias Dina Resita- centru -clinica Medical Prest,lucreaza prost, scump si numai cu facaturi,nu va recomand.

  3. Andreea says:

    Buna ziua , m-ar interesa sa stiu cam care is preturile pentru tratarea vergeturilor , stie cineva ?