S-a deschis Beer House!

Prima berărie adevărată din municipiul de pe Bârzava a dat drumul la robinete. Multă bere rece, muzică live și specialități preparate ca la mama acasă, sunt doar câteva dintre atuurile noului local din oraș.

Încă din seara deschiderii, reşiţenii, în special marii amatori de bere, s-au distrat de minune. Berea a curs în valuri pe acordurile lui Cristi Jakab şi a formaţiei sale şi concluzia a fost că reșițenii au de acum la dispoziție o berărie cu tot ce-i mai bun în acest domeniu. Oricine vrea să se simtă  bine într-un cadru autentic, original, este așteptat la Beer House din Reșița.

“A fost o seară foarte reuşită. M-am simţit foarte bine şi muzica a fost foarte faină. Mă bucur că au deschis şi cu siguranţă voi deveni client fidel”, a spus unul dintre amatorii de bere. “Nu mă aşteptam să fie aşa frumos. Mi-a spus un prieten că la restaurantul chinezesc se face berărie şi am fost curios să văd cum e. Am rămas plăcut impresionat”, a completat un partener de halbă.

leader board 728 x 90 px

“Am vrut să facem ceva frumos, unde oamenii să se simtă ca acasă, să se distreze ȋmpreună cu cei mai buni prieteni şi să asculte muzică bună. Tocmai din acest motiv, nu puteam face o inaugurare fără Cristi Iakab şi trupa lui. Beer House este cea mai bună alegere dacă vrei să bei o bere ȋntr-un cadru plăcut, prietenesc, dar şi locul unde poţi savura o mâncare ca la mama acasă”, a spus Andreea Ivaşcu, administrator Beer House.

Comments

  1. Muzica mai incet says:

    Deranjant localul pentru ca nu te poti odihni noaptea.Muzica la maxim deranjeaza noaptea.Reclamatiile vor curge daca se continua asa.DATI MUZICA INCET.