PREMIERĂ: Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun de la Caransebeș!

Municipalitatea vine cu o nouă surpriză pentru gugulani, dar și pentru vizitatorii din Caraș-Severin care-și fac timp ca, măcar o dată, să admire feeria urbei de sărbători.

Administrația publică locală dorește să-și păstreze poziția fruntașă în topul celor mai frumoase orașe luminate de sărbători din Banat, astfel că vine cu o noutate pentru locuitori: un târg de Crăciun ce va fi organizat în centrul civic al Caransebeșului. Potrivit edilului urbei, Marcel Vela, în această perioadă vor fi achiziționate 20 de căsuțe din lemn construite de o firmă din Harghita.

,,Căsuțele vor fi amplasate pe strada Episcopiei, sub o perdea de lumini ornamentale, astfel încât timp de o lună de zile să putem desfășura un Târg de Crăciun, în cadrul căruia comercianții să poată vinde ornamente luminoase, dulciuri sau vin fiert. Va fi un tablou întreg de sărbătoare de care se vor bucura cu siguranță trecătorii, ce vine să aducă un plus de calitate, de eleganță și culoare prin lumini decorative municipiului Caransebeș”, a menționat primarul Marcel Vela.

Multe orașe din Europa atrag mii de turiști anual, special pentru târgurile pe care le organizează cu prilejul celei mai frumoase sărbători de peste an. Berlin, Stuttgart, Copenhaga sau Viena sunt doar câteva dintre orașele renumite pe mapamond datorită frumoaselor târguri de povești pe care organizează de Crăciun.

Comments

  1. dracula says:

    Praga e nr 1. Pana ajunge Csb la nivelul superior, va avea si echipa de fotbal un UCL :))