Caransebeşul a subordonat Steaua!

explo 1000x200

Voleibaliştii de la Banatul s-au revanşat după rezultatele sub aşteptări din prima parte a campionatului Diviziei A 1, învingând astăzi, de o manieră categorică, Steaua Bucureşti, chiar la ea acasă, cu 3-0 la seturi!

Băgaţi în şedinţă de conducerea clubului după eşecul de runda trecută, suferit acasă, în faţa echipei din Dej, şi ameninţaţi cu sancţiuni financiare, gugulanii s-au mobilizat altfel şi au arătat cu totul altceva decât au jucat până acum. Debutul întâlnirii din capitală nu le-a fost deloc favorabil caransebeşenilor, dar antrenorul Banu a mutat inspirat şi la timp, trimiţându-l în teren pe Teleleu, care a făcut un meci excelent. Soarta primului set s-a schimbat imediat, Banatul câştigându-l la 20. Tot galben-albaştrii l-au dominat şi pe cel de-al doilea, adjudecat la 18. Deja în genunchi, Steaua nu a avut puterea de a reveni în joc şi a cedat şi ultimul act, la 15. A fost o victorie meritată, fără dubii, a voleibaliştilor de la Banatul Caransebeş.

„Le-am spus băieţilor că valoarea lor nu este cea din meciul cu Dejul. Am discutat cu fiecare jucător în parte şi se pare că au înţeles ce le-am transmis. Cam asta e valoarea lor, cea din meciul de azi. Acum e alt moral la echipă, altă atmosferă şi, dacă vom juca la fel, cred că vom învinge şi Craiova. Cred că încet, încet ne vom apropia de primele locuri, ceea ce ne-am propus la începutul campionatului, pentru că am adus la Banatul jucători de valoare”, a declarat pentru expressdebanat.ro preşedintele clubului caransebeşean, Cristian Stepanescu.

banner 970 x 250