Pregătiri pentru revenirea la normalitate. Mobilier nou pentru elevii Liceului Tehnologic „Clisura Dunării”

Chiar dacă actualmente învățământul se desfășoară în variantă online, din cauza pandemiei, conform înțelepciuni populare care spune că „Omul înțelept își face iarna car și vara sanie”, conducerea Liceului Tehnologic „Clisura Dunării” Moldova Nouă a căutat să asigure elemente de mobilier moderne conștientizând că, mai devreme sau mai târziu, elevii vor reveni la modalitatea de predare față în față.

Este bine cunoscut faptul că majoritatea școlilor și a liceelor dețin un mobilier învechit. În ideea de a restabili atât aspectul estetic, cât și cel practic, investiția efectuată în cadrul liceului de la malul Dunării va contribui la desfășurarea unui învățământ de calitate, în condiții moderne. În acest sens, este vorba despre 120 de bănci și scaune individuale noi.

Recentele dotări au fost posibile prin intermediul proiectului „D.E.S.T.I.N. LTCD” (Rose), susținut de Ministerul Economiei și Banca Mondială, tot cu ajutorul acestuia realizându-se atât monitorizarea în timp real a elevilor (catalog electronic), cât și dotarea unor laboratoare de specialitate.