PREGĂTIRI INTENSE. Se pune la cale a doua ediție a concursului de cărucioare cu rulmenți!

O nouă ediție a acțiunii „Căruț-line. Amintește-ți copilăria!” are loc pe  23 aprilie la Anina și este organizată de Asociația Adrenaline.

Regulile sunt simple: 15 cuie, patru rulmenți, două osii, o scândură, un șurub, 18 ani împliniți (ca să nu fie nevoie de un părinte în tribunal), cască de protecție și completarea formularului de concurs. În plus, tot ce mai are un participant nevoie pentru o cursă cu adrenalină sunt predispoziția spre aventură, fair-play și o bună doză de energie.

Înscrierea se face prin trimiterea unui e-mail pe asociatiaadrenaline@gmail.com (cu nume, prenume, număr de telefon, mărime tricou (S/M/L) și echipa) sau printr-un formular online pus la dispoziție pe www.adrenaline.ro. Tot acolo se găsesc informații privind efectuarea plății (50 lei), regulamentul și, totodată, este important de reținut că taxa de înscriere acoperă următoarele: tricou, pachet căruț și invitație la after-party. De asemenea, mare atenție: pachetul pentru construcția căruțului nu include rulmenții, aceștia urmând să fie aduși de concurenți. Diametrul maxim acceptat în concurs este de 90 mm și se pot comanda de pe  www.rulmenti-piese.ro, iar în ziua concursului îi aveţi în Anina.

Programul „Căruț-line. Amintește-ți copilăria” va debuta vineri, 22 aprilie, la ceasurile serii, pe Strada Mihail Sadoveanu (lângă sala de sport) din Anina, printr-o ședință tehnică în care organizatorii vor stabili ultimele detalii. Novicilor le vor fi oferite sfaturi, iar cei cu experiență vor depăna povești cu scârțâit de roți.

expresb 1000x100

Sâmbătă dimineața, concurenții vor lucra la construcția cărucioarelor noi sau la repararea celor mai vechi. Competiția va avea startul la orele după-amiezii și își va împărți participanții pe două categorii: „greu la deal” și „hai la vale”, fără a exclude posibilitatea de întrecere în ambele categorii. Duminica va fi rezervată unei doze de adrenalină. Nostalgici ai copilăriei și ai căruțului cu rulmenți din România și Ungaria au început deja lista concurenților din 2016. Înscrierile se pot face până în ziua de desfășurare a evenimentului.

FOTO: Ciprian Floare

1000 x 200 gif