„Prefectul Lupu să nu se mai vaite ca un iepuraș! Să-și plătească datoriile, de doi ani nu a achitat căldura!”

Lecțiile de bună gospodărie predate astăzi de Matei Lupu, prefectul de Caraș-Severin, primarilor din județ, în principal cu bătaie către edilul Reșiței, l-au iritat la maximum pe acesta din urmă!

Nelu Popa a replicat imediat ce a auzit că prefectul Lupu, în trecut, primar mai multe mandate la Moldova Nouă, l-a criticat pentru modul în care a acționat după căderile masive de zăpadă din ultimele zile. „Eu îi transmit prefectului Matei Lupu în primul și primul rând să-și plătească datoriile la Primăria Reșița. Are 80.000 de lei datorie la Primărie ca ordonator terțiar de credite pentru Serviciul de permise și înmatriculări auto. E instituția subordonată Prefecturii. Are neplătită căldura, o plătim noi prin Liceul Tehnologic, de doi ani! Eu în ultimul an l-am tot sunat din trei în trei luni, cu eleganță și s-a văitat ca un iepuraș. Lupu s-a văitat ca un iepuraș, că nu sunt bănuți, că nu există la buget, că e complicat. Lupu să-și plătească în primul rând datoriile la Primărie, că dacă aveam 800 de milioane de lei vechi luam vreo 300 de tone de sare de banii ăștia! Și să uite de secretarii de partid, că aia a fost pe vremea lui Ceaușescu! Dacă vrea, să pună osul la treabă, dar în primul rând să plătească datoriile și după aia să se rățoiască la mine!”, i-a transmis primarul Reșiței prefectului de Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI:

Munți de zăpadă după 4 zile de la oprirea ninsorii! Prefectul Lupu le bate obrazul primarilor: „Mai întâi trebuie să-i dai omului și după aceea să-i ceri”