Prefectul Florența Albu, față în față cu problemele locuitorilor din Moldova Nouă

Locuitorii din Moldova Nouă au ocazia să vorbească direct cu prefectul județului Caraș-Severin, fără a mai face deplasări până la Reșița. Florența Albu continuă seria audiențelor în teritoriu.

Prefectul județului Caraș-Severin, Florența Albu, continuă să meargă în teren pentru a asculta problemele cetățenilor, scutindu-i astfel de drumurile până la Reșița. Reprezentantul Guvernului în teritoriu va fi prezent la Moldova Nouă miercuri, 21 septembrie, iar audiențele se vor desfășura în sala de ședințe a Consiliului Local din incinta Primăriei Moldova Nouă, cu începere de la ora 11.00.

Cei care doresc să stea de vorbă cu prefectul de Caraș-Severin, se pot înscrie zilnic, până în 21 septembrie, între orele 8.30 și 15.30 la Registratura Primăriei Oraşului Moldova Nouă, dar şi la numărul de telefon 0255 210 459, unde consilierii Compartimentului Comunicare, Informare şi Relaţii Publice din cadrul Instituţiei Prefectului – Judeţul Caraş-Severin vor prelua datele de contact ale cetăţenilor, precum şi problematica pe care doresc să o prezinte prefectului.

leader board 728 x 90 px

Înscrierile în audiență se fac după următorul program: luni, marţi, joi – între orele 8.30 şi 16.00, miercuri – între 8.30 şi 18.00, vineri – între 8.30 şi 13.30.

În luna august, Florența Albu a fost prezentă în Băile Herculane, acolo unde a stat de vorbă cu cetățenii orașului-stațiune.