Război clanurilor mafiote din județ

Proaspăt instalat pe funcție, Silviu Hurduzeu a făcut câteva precizări referitoare la prioritățile pe care le va avea pe perioada mandatului său. În linii mari, respectă obiectivele impuse de șefii Guvernului Ponta. Pe lista acestuia se regăsesc: reducerea fenomenului infracțional, învățământul, sănătatea și nu numai.

Dincolo de prioritățile stabilite de șefii cabinetului Ponta, prefectul de Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, este hotărât să facă dreptate în Caraș-Severin. A doua prioritate enunțată de acesta după alegeri, este siguranța cetățeanului. „Au fost probleme cu clanurile mafiote, dar există și o solicitare a ministrului de interne legată de criminalitate. Astfel că, voi solicita un raport privind numărul de condamnați care nu au fost arestați pe raza județului Caraș-Severin”, a declarat Silviu Hurduzeu. Tot pe lista de obiective a reprezentantului Guvernului în teritoriu, se regăsesc sănătatea și învățământul.

„Voi avea o discuție cu reprezentanții Ministerului Sănătății, Casei Județene de Asigurări de Sănătate, DSP și directorii de spitale din Caraș-Severin. Sănătatea cetățenilor județului Caraș-Severin este una dintre prioritățile programului de guvernare, dar în același timp este și prioritatea mea”, a adăugat prefectul. Oficialul este pus pe fapte mari și în domeniul învățământului, unde rezultatele de la bacalaureatul de anul trecut nu au onorat județul.

 

 

Comments

 1. el padrino says:

  Daca pana la aceasta varsta nu ai fost nu ai fost un cinefil impatimit , iti recomand sa vizionezi ,,La piovra ,,
  Combatantule, cum iti vei pregati stategia de razboi? Dupa principiul ,, la legge , per ali amici si interpreta, per i nemici si applica,,?
  Oricum ,este de apreciat ca ai aceasta prioritate in perioada mandatului tau , insa pare greu de crezut! Dar,
  ,, SE NON E VERO , E BEN TROVATO!,,
  Salute!!