Război clanurilor mafiote din județ

Proaspăt instalat pe funcție, Silviu Hurduzeu a făcut câteva precizări referitoare la prioritățile pe care le va avea pe perioada mandatului său. În linii mari, respectă obiectivele impuse de șefii Guvernului Ponta. Pe lista acestuia se regăsesc: reducerea fenomenului infracțional, învățământul, sănătatea și nu numai.

Dincolo de prioritățile stabilite de șefii cabinetului Ponta, prefectul de Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, este hotărât să facă dreptate în Caraș-Severin. A doua prioritate enunțată de acesta după alegeri, este siguranța cetățeanului. „Au fost probleme cu clanurile mafiote, dar există și o solicitare a ministrului de interne legată de criminalitate. Astfel că, voi solicita un raport privind numărul de condamnați care nu au fost arestați pe raza județului Caraș-Severin”, a declarat Silviu Hurduzeu. Tot pe lista de obiective a reprezentantului Guvernului în teritoriu, se regăsesc sănătatea și învățământul.

„Voi avea o discuție cu reprezentanții Ministerului Sănătății, Casei Județene de Asigurări de Sănătate, DSP și directorii de spitale din Caraș-Severin. Sănătatea cetățenilor județului Caraș-Severin este una dintre prioritățile programului de guvernare, dar în același timp este și prioritatea mea”, a adăugat prefectul. Oficialul este pus pe fapte mari și în domeniul învățământului, unde rezultatele de la bacalaureatul de anul trecut nu au onorat județul.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

 

 

banner maxagro

Comments

 1. el padrino says:

  Daca pana la aceasta varsta nu ai fost nu ai fost un cinefil impatimit , iti recomand sa vizionezi ,,La piovra ,,
  Combatantule, cum iti vei pregati stategia de razboi? Dupa principiul ,, la legge , per ali amici si interpreta, per i nemici si applica,,?
  Oricum ,este de apreciat ca ai aceasta prioritate in perioada mandatului tau , insa pare greu de crezut! Dar,
  ,, SE NON E VERO , E BEN TROVATO!,,
  Salute!!