Asfaltări pe ploaie. Primăria refuză să plătească!

Vremea din ultimele zile nu ţine deloc cu drumarii care asfaltează şi schimbă borduri în tot oraşul, dar aceştia se încăpăţânează să lucreze, să toarne bitumul încins, chiar şi atunci când plouă cu găleata.

Reşiţenii care locuiesc pe Bulevardul Muncii au fost primii care au semnalat faptul că firmele plătite cu bani grei pentru asfaltarea drumurilor din oraş toarnă bitum pe ploaie. Primăria a intervenit atunci şi a sistat lucrările până când nu a mai căzut niciun strop de ploaie. Inspectorii de şantier şi reprezentanţii municipalităţii au efectuat astăzi noi verificări privind asfaltarea drumurilor pe timp de ploaie. S-au deplasat în zona Pasajului TMK şi pe B-dul Al. I. Cuza. “În urma celor constatate, primarul municipiului Reşiţa, Mihai Stepanescu, a decis neplata lucrărilor executate în această perioadă, constructorul fiind înştiinţat în scris cu privire la acest aspect. Aceeaşi situaţie a fost întâlnită şi pe Calea Timişoarei, unde astăzi s-a efectuat asfaltarea trotuarului, de la magazinul Dedeman spre cartierul Câlnic”, informează Biroul de Presă al Primăriei Reşiţa.

Municipalitatea îi asigură pe reşiţeni că va supraveghea în continuare execuţia lucrărilor pentru o calitate cât mai bună şi pentru respectarea termenelor de finalizare stabilite.

Comments

  1. Platini says:

    o mizerie marca camand. Vad ca n-aveti curaj sa scrieti numele constructorului. V-ati primit partea? bun, s-a notat. Camand Harbuzaru, Stekla, Armasu+ Stepanescu (ce teatru patetic joci primare, imi vine sa ma hahai 🙂 = lucrari de acest gen, sau un altfel de colaborari a la Maran, Stoian, arabela, Roseti + ..Camand

  2. carcoteanu says:

    Primarul padurar fost independent face declaratii de conjunctura … ca doar e campanie electorala.
    In sinea lui stie foarte bine ca va plati acele lucrari cu varf si indesat. Cam la fel cum a platit si asa zisa “independenta”