PP DD vrea nouă consilieri locali

Ultimele sondaje care situează Partidul Poporului Dan Diaconescu în faţa PDL-ului îi mulţumesc pe membrii filialei judeţene, însă aceştia preferă să nu strige hop până nu au sărit şi aşteaptă rezultatele alegerilor din 10 iunie. Dacă lucrurile continuă pe aceeaşi linie ascendentă, PP DD are planuri mari: vrea nouă consilieri locali la Reşiţa.

La cea mai recentă conferinţă de presă a PP DD secretarul filialei judeţene, Simion Purec, s-a arătat încântat de rezultatele ultimelor sondaje, însă crede că cel mai bine este să rămână rezervat. „Unitatea noastră de măsură este nasul, ne cunoaştem lungul nasului şi aceste sondaje sunt utile doar pentru că ne arată cam pe unde ne situăm, nicidecum ca să facem vreo aroganţă, vorba unui personaj celebru”, a afirmat Simion Purec.

Cu toate acestea, dacă lucrurile se menţin pe aceeaşi pantă ascendentă, iar rezultatele alegerilor locale din 10 iunie vor fi pe măsura aşteptărilor, Partidul Poporului şi-a propus să trimită cel puţin nouă reprezentanţi în Consiliul Local Reşiţa.

Simion Purec a mai adăugat că popularitatea tot mai mare de care începe să se bucure partidul lui Dan Diaconescu se datorează într-o oarecare măsură, pe lângă promovarea intensă făcută de preşedinte pe micul ecran, şi crizei din PDL. „Probabil că în această perioadă suntem puţin pe val, având în vedere ce se întâmplă în PDL. Suntem un partid vizibil, cu ascendenţă internă. Asta ni se datorează nouă doar într-o mică parte, restul e Dan Diaconescu şi OTV, care promovează neîncetat partidul. Important este să muncim în continuare, ca şi în ultima lună şi jumătate”, a afirmat secretarul PP DD Caraş-Severin.

 

Comments

  1. Mircea cel Batran says:

    Dom’le, daca am ajuns ca PP-DD sa aibe un secretar scolit in vechea nomenclatura PCR, apoi in cea PSD care a schimbat, in rau, sensul romanilor de a trai, inseamna ca suntem un popor de primate cu fundul gol, si care nu stim decat sa pupam funduri nomenclaturiste.
    In cazul asta, PP-DD nu merita sa fie pe scena politica, dar cum “cine se aseamana, se-aduna”…DD a furat denumirea, cat si o mare parte din statutul legii Cojocaru, tot asa a furat Puricele pe vremea cand conducea in PSD si ne-a vandut ca pe niste sclavi.

  2. state.potcovaru says:

    ai dreptate batrane… un comunist un fost puscarias si un bisnitar a ajuns sa reprezinte judetul…. vaii mam noastra …… aceias marfa alt ambalaj ….