Poetul poporului, exclus din Partidul Poporului!

Scandalurile se ţin scai de simpatizanţii lui Dan Diaconescu din Caraş-Severin. Gicu Popa, unul dintre cei care ar fi trebuit să conducă PPDD-ul spre succes în alegeri din postura de vicepreşedinte al Organizaţiei Municipale Reşiţa, s-a adresat astăzi instanţei pentru a linişti apele în interiorul partidului.

 

Personaj devenit celebru datorită poeziilor rostite din mijlocul protestatarilor care cer demisia lui Băsescu, Gicu Popa este hotărât să facă ordine în PPDD Caraş-Severin, unde, spune el, Dan Diaconescu nu are oameni de calitate. “Am făcut o plângere în contencios administrativ împotriva PPDD Organizaţia Municipală Reşiţa, reprezentată de doamna Olga Bitterman, şi împotriva Organizaţiei Judeţene, reprezentate de Blănariu Valentin. Dan Diaconescu este un om al dreptăţii, dar el a ales aici nişte oameni ai nedreptăţii, care nu ştiu să lucreze cu valori, pentru că se tem să nu-şi piardă locurile. Ce era mai frumos decât poetul poporului la Partidul Poporului?!”, s-a plâns cel autointitulat poetul revolutiei de catifea sau poetul poporului.

Popa este supărat pe liderii din Reşiţa şi Caraş-Severin ai partidului lui Dan Diaconescu pentru că l-ar fid at afară la propriu. “Blănariu mi-a zis să ies din sediu că ei ar avea de vorbit ceva secret. Cum să suport eu toţi proştii la Organizaţia Judeţeană PPDD Caraş-Severin? Cum să suport aşa ceva? E posibil să mă dea ăştia afară? Am cerut instanţei anularea alegerilor municipale locale din Reşiţa şi ca toate evenimentele viitoare să fie lovite de nulitate până la soluţionarea acestei cauze”, a explicat poetul.

Afară cu bețivanii!

Valentin Blănariu recunoaşte că au existat ceva tensiuni, dar pune totul pe seama alcoolului. “Nu eu l-am scos afară din sediu. El a venit în stare de ebrietate împreună cu încă o persoană sau două la organizaţia municipală, eu sunt preşedinte la organizaţia judeţeană. Eu nu am fost acolo, dar colegii bineînţeles că l-au dat afară. El era cuprins pe lista de candidaţi, nu ştiu exact la ce funcţie, de vicepreşedinte probabil, dacă el aşa zice. Venind toată ziua pe acolo, spunând glume, colegii l-au îndrăgit, l-au propus şi pentru o funcţie. Dar după acel eveniment cu beţivanii l-au poftit afară şi, probabil, l-au tăiat de pe listă. El nu a fost exclus, el probabil are o adeziune la partid, dar nu a avut nicio funcţie ca să fie exclus”, a precizat liderul PPDD Caraş-Severin.

Comments

  1. doru says:

    Dement, un biet betiv nebun dupa sprit