PP-DD nu a votat „bugetul sărăciei”

Liderii PP-DD, trimiși de cărășeni în Parlamentul  României, au fost prezenți la Reșița în acest weekend și au făcut câteva referiri la Legea Bugetului, care a fost adoptată de actuala putere.

Parlamentarul PP-DD, Valentin Blănariu a susținut astăzi o conferință de presă în cadrul căreia a reluat subiectul amendamentelor respinse de actuala putere. Prin urmare, acesta a votat împotriva Legii Bugetului de Stat. Așa cum Express de Banat a prezentat săptămânile trecute, liderii Partidului Poporului-Dan Diaconescu au avut 30 de amendamente pentru cărășeni, însă toate au fost respinse.

Vezi aici amendamentele propuse de parlamentarul Valentin Blănariu!

„În total, la nivel național, USL  a respins peste 2.000 de amendamente făcute de PP-DD. Au fost lungi dezbateri parlamentare pe această temă, însă grupul nostru a votat împotriva Legii Bugetului de Stat”, a declarat astăzi președintele filialei județene, Valentin Blănariu. Acesta s-a declarat dezamăgit de faptul că numai 5 amendamente au fost acceptate și niciunul dintre acestea nu a fost pentru locuitorii județului Caraș-Severin. În altă ordine de idei, reprezentanții PP-DD au declarat că bugetul pentru anul 2013 este unul al sărăciei.

Discuții pentru poluare
La rândul său, senatorul Ion Simion Purec a declarat că ar fi avut o discuție, în sfârșit, cu ministrul mediului, Rovana Plumb, pe tema poluării de la Moldova Nouă.  Deși la una dintre conferințele anterioare a declarat că nu știe cu exactitate despre ce este vorba la iazurile de decantare de la Moldomin, între timp s-a pus în temă cu subiectul și a considerat de cuviință să solicite rezolvarea problemei, la fel ca și colegii săi din USL: Iosif Secășan și Ion Tabugan, toți trei reprezentând același colegiu, din care face parte și Clisura Dunării. Un alt amendament al senatorului PP-DD s-a referit la clarificarea neînțelegerilor de ordin juridic de la Grădinița PP7, din cartierul Moroasa.

 

Comments

 1. stanpapuc says:

  A-ti ajuns in parlament ,nespalatilor si lichelelor

 2. Dan says:

  ne putem mandri cu Relu si Nelu de la USL , Rromani adevarati

 3. Cetatean says:

  Blanariu a votat bugetul pentru 3013! Bravo lui!!

 4. Cetatean says:

  s-a corectat eroarea materiala 🙂