Schelean se luptă cu morile de vânt

Parlamentarul Valeria Schelean încearcă din răsputeri să se facă auzită la București pentru a schimba soarta cărășenilor. Deși a stat până seara în incinta Parlamentului ca să poarte discuții cu colegii, a ajuns la concluzia că deciziile sunt tot politice.

Indiferent de cât sacrificiu sau câtă muncă a fost depusă pentru realizarea amendamentelor prin care să se atragă bani în județul Caraș-Severin, efortul a fost aproape în zadar pentru că nu a ajutat la consolidarea unor planuri de dezvoltare pe viitor a județului. „Eu am depus amendamente, a fost un proiect la care am lucrat intens, am contactat primarii din județ și consilierii locali și am încercat să înțeleg care sunt proiectele care ar avea nevoie urgentă de finanțare în 2013, ca să pot formula amendamente acolo unde nu se regăsesc în buget asemenea finanțări. Însă am realizat că în România deciziile sunt mai mult politice. Din păcate pentru Caraș-Severin nu s-au obținut prea multe lucruri”, explică parlamentarul Valeria Schelean.

Timp scurt pentru amendamente

Deputatul ARD consideră că timpul mult prea scurt acordat pentru depunerea amendamentelor nu a fost întâmplător ci intenționat.„Timpul alocat de predare a amendamentelor a fost foarte limitat și cred că tocmai cu intenția de a nu avea noi suficient timp să ne lămurim exact ce anume s-a finanțat, unde, cât și cum”, precizează Valeria Schelean.

Amendamente fără răspuns

Parlamentarul ARD, Valeria Schelean, se plânge că nu are parte de susținerea colegilor din Parlament pentru a îndrepta fonduri din Bugetul pe 2013 spre județul Caraș-Severin. „Nu cred că au fost mulți cei care au susținut amendamentele depuse de mine. Nu mulți parlamentari cărășeni mai erau în sală în momentul în care au fost anunțate amendamentele”, declară într-o conferință de presă Valeria Schelean.

Deși dezamăgită de modul în care decurg lucrurile la Parlament, deputatul ARD Valeria Schelean promite că nu se va da bătută și va continua să lupte pentru cărășeni. „Am stat până noaptea la Parlament ca să îmi susțin punctul de vedere în cadrul Comisiei Juridice. Mă voi zbate și în continuare pentru județ și voi încerca o colaborare și cu reprezentanții USL”, mai adaugă Valeria Schelean.