PP-DD a anunţat lista candidaţilor

Organizaţia Judeţeană a PP-DD a făcut publică lista cu candidaţi pentru alegerile din 9 decembrie. Partidul lui Dan Diaconescu speră să aibă măcar trei sau patru parlamentari de Caraş-Severin.

Pentru Camera Deputaţilor, PP-DD Caraş-Severin mizează pe Valentin Blănariu (Colegiul 1), Dan Silviu Avram (Colegiul 2), Sever Paul Smadu (Colegiul 3), Paul Purea (Colegiul 4), Iancu Simion – Simi (Colegiul 5). Pentru Senatul României, partidul lui Dan Diaconescu îi aruncă în luptă pe Vasile Nicolae Orăvicean (Colegiul 1) şi Ion Simion Purec (Colegiul 2).

“Sper să obţinem cât mai multe mandate în Parlamentul României. Niciun colegiu nu ni se pare foarte greu. Ne vom lupta de la egal la egal cu fiecare dintre contracandidaţii noştri. Suntem foarte optimişti. Cum am confirmat la alegerile locale, sper să facem o surpriză plăcută şi acum. Noi ne dorim şapte colegii din şapte, dar dacă obţinem trei din primul tur e bine”, a declarat Valentin Blănariu, preşedintele PP-DD Caraş-Severin. “Considerăm că la ora actuală este formula cea mai eficientă şi care va da cel mai bun randament. De acum încolo depinde de fiecare dintre candidaţi cum reuşeşte să-şi prezinte programul”, a adăugat Ion Simion Purec.

Fostul primar de Oţelu Roşu spune că-şi va demonstra nevinovăţia în dosarul în care e judecat pentru fapte de corupţie şi tocmai de asta a ales să candideze. “În cei 22 de administraţie publică locală am ajutat oamenii săraci şi asta face şi Dan Diaconescu. De asta am venit lângă PP-DD. Avem două obiective clare: să avem cât mai mulţi parlamentari din Caraş-Severin şi să ajungem la guvernare, să formăm dreapta puternică, fără PSD, acest partid comunist care are putere mai mare decât pe vremea lui Ceauşescu”, a declarat Iancu Simion – Simi.

Comments

 1. papac says:

  nenorocitule,la puscarie cu tine, jigodie ce esti ai ajutat oamenii saraci din furturi, hotule

 2. CHRISS says:

  PT DL PAPAC
  ORICAT BINE AI FACE LUMEA ESTE REA SI TE INVIDIAZA
  E USOR SA JIGNESTI PE CINEVA,SA DAI CU PIETRE IN EL SI CHIAR DACA STII CA A FACUT SI BINE NU VREI SA RECUNOSTI…DE CE OARE ?LASA PENTRU O CLIPA RAUTATEA SI FI REALIST…DACA NU AI FI MACINAT DE URA CREZI CA AI PUTEA ACCEPTA SITUATIA? NU CREZI CA ORICINE POATE GRESI SI MERITA A DOUA SANSA
  DACA NU -I DAI O NOUA SANSA NU ESTI CRESTIN SI CRED CA NU MAI AI NICI O SANSA SA DEVII
  TU ESTI CHIAR ATAT DE BUN IN TOATE?ATAT DE CINSTIT SI CORECT?
  EU CRED CA AICI E MANA LUI DUMNEZEU ,NIMIC NU E LA VOIA INTAMPLARI ,A TREBUIT SA TREACA PRIN CE A TRECUT (SI CRED CA NU A FOST DELOC USOR)PENTRU CA SA-SI DEA SEAMA CA DOAR GRESELILE SE PLATESC
  INSA CREDE-MA A AJUTAT INTRADEVAR MULTI OAMENI SI ACESTIA NU AU UITAT…HABAR NU AI CATI OAMENI IL CAUTA ZILNIC SI-L SUSTIN
  EU TE SFATUIESC SA -TI INTORCI FATA SPRE DUMNEZEU CA AI PREA MULTA URA IN SUFLET SI NU-TI VA FACE BINE
  SA-TI AJUTE D-ZEU SI SA TE LUMINEZE D-LE PAPAC ORICINE AI FI

 3. alex says:

  cum a INVIAT simii cand a iesit din puscarie =)))))))))))))))))) hahahaha. hai sa il trimitem in parlament, sa mai auda aia de la bucale si de carash. parlamentarii astia sunt prea tacuti. daca vrea, simi le si f… una celor care il supara la camera. Va fi distraktieeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. fenesanul says:

  d-nul BLANARU care a fost criteriul de selectie intre candidatii la deputat,PAICA SIMION -om de afaceri din CARANSEBES ,si ilustrul traseist politic AVRAM DAN SILVIU /??/ nu cumva ati fost influentat NEGATIV,impotriva d-nului PAICA SIMION ???.Ce ziceti??Aveti costiinta impacata??multe semne de intrebare????

 5. realitateaTV says:

  ppdd-ul asta e un partid srl, plin de tradatori si corupti, de puscariasi, traficanti si comunisti.
  hai so spunem pe-a dreapta, ca partidul srl ppdd, nu are nici o sansa la guvernare, tocmai pentru ca au fost promovate lechelele. ptiu dreace, ca dam cu insecticide pe ei, sa-i lasam in pielea goala si sa-si mai puna pofta-n cuie.