Polițistul de frontieră și Horia Vădrariu au ajuns în arest!

explo 1000x200

 

Vijijoii Cristian și Vădrariu Horia sunt în arestul IPJ, în urma deciziei magistraților de la Tribunalul Caraș-Severin. Soția polițistului de frontieră se află sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Reamintim că polițistul de frontieră, cu sprijinul controversatului Horia Vădrariu, a vrut să cumpere un post de asistentă medicală la Spitalul Județean de Urgență din Reșița pentru soția omului legii. Planul lor a fost dat în vileag de președintele Comisiei de Examinare, iar cazul a ajuns în atenția polițiștilor de la DGA, care mai departe l-au descifrat. Acuzați de dare de mită și cumpărare de influență, toți trei au probleme cu legea.

CITEȘTE:  Un polițist de frontieră a dat mită să își facă nevasta asistentă. Personaj surpriză în ecuație!

Asta, după ce instanța a admis propunerea Ministerului Public de arestare preventivă a inculpaţilor Vijijoii Cristian și Vădrariu Horia, pentru o perioadă de 30 de zile, până la data de 24 septembrie 2015 inclusiv. În cazul femeii, Vijijoii Svetlana, magistrații au dispus măsura controlului judiciar, pe o durată de 60 de zile, până la data de 24 octombrie 2015 inclusiv.

În tot acest timp, femeia trebuie însă să se conformeze restricțiilor impuse de judecători și să se prezinte cu regularitate la Poliția Orașului Moldova Nouă, conform programului de supraveghere întocmit.

Decizia instanței poate fi contestată în 48 de ore.

banner 970 x 250

Comments

  1. andy says:

    Eu zic sa se verifice si declaratia de avere a tov asistent sef Sorca Marian. Nu se sesizeaza nimeni ca aceasta declaratie nu a mai fost actualizata din anul 2012? Apare cu un salariu de 3300 RON iar la cadouri, servicii si avantaje vedem ca nu a trecut nimic. Ma intreb cum un asisten-sef, care culmea, se ocupa si de trierea personalului nu are si el o atentie primita, o garoafa sa zicem sau un pachet de cafea.