Polițiștii în acțiune! De data aceasta cartușele au fost descărcate asupra țintei!

Cu ocazia Zilei Poliției Române, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin s-au înarmat cu pistoale și au luat cu asalt ținta din poligon. Concursul de tir printre oamenii legii a demonstrat abilitatea femeilor polițiste în mânuirea armelor.

În cursul zilei de ieri, polițiștii județeni s-au întrecut în gloanțe într-un concurs de trageri. Singură între bărbați, purtătorul de cuvânt Ancuța Cărbunaru a demonstrat că și femeile pot face față cu brio unei astfel de provocări și a urcat pe locul al III-lea al podiumului.

Competiţia de tir a constat în executarea unei trageri cu pistolul „Carpaţi”, calibru 7,65 mm, asupra unei ţinte situate la 15 metri distanţă de concurenţi. Fiecare participant a avut la dispoziţie câte şase cartuşe pentru a nimeri ţinta şi a încerca să obţină punctajul maxim, de 60 de puncte, dar pentru a se „încălzi” au primit iniţial patru cartuşe”, informează Biroul de Presă al IPJ CS.

YouTube video

Primul loc, cu 58 de puncte pe țintă, a fost câștigat de ag. şef Belciu Mihai, din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş, iar locul al II-lea, de ag.şef Cornea Adrian, şef de post Postul de Poliţie Păltiniş. Cei trei câștigători au primit diplome, medalii și un echipament sportiv cu sprijinul I.P.A. Regiunea Caraș-Severin.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157633043080378″]

banner 1000 x 100 hd

Comments

  1. anca_elena says:

    Data trecuta asupra ce au fost descarcate gloantele, ca nu se intelege? E tare de tot demonstratia de abilitate a concursului de tir printre oamenii legii care sunt femei politiste manuitoare de pistol. Daca s-au intrecut in gloante cine a scapat teafar? Cei din fotografie? Dar victimele unde sint? Alea care s-au tras in trageri? Nu te mai obosi sa corectezi ca ne-am prins.