VIDEO/FOTO: Grav accident rutier spre Carașova

În urmă cu doar câteva momente a avut loc un accident rutier pe drumul care duce dinspre Reşiţa către Doman. Din primele informaţii, victimele din cele trei maşini implicate sunt rănite grav.

UPDATE 11.15

Șoferul care a provocat tragedia, Marius Fore, are până în 30 de ani și se afla într-o mașină Renault Kangoo. Potrivit șoferului care se afla în cea de-a treia mașină, tânărul ar fi intrat pe contrasens în depășire și a rezultat impactul cu o Dacie Solenza. „M-a depășit și a intrat pe contrasens. A depășit neregulamentar”, a declarat Bogdan Nicolae, pentru Express de Banat.

Autorul accidentului, vizibil afectat de fapta sa, s-a uitat neputincios cum pompierii încercau să-l descarcereze pe bărbatul din Solenza. Acesta nu a mai putut să facă vreun comentariu, însă polițiștii l-au testat cu aparatul alcool test, rezultatul fiind negativ.

„Am găsit o persoană încarcerată, iar intervenția a fost deosebit de dificilă. Am reușit să îl scotem pe bărbat din mașină, iar acum se află la spital”, a spus plutonier major Viorel  Crișan, din cadrul ISU Semenic.

YouTube video

Poliștii au eliberat imediat locul accidentului și au început cercetarea la fața locului. „Au rezultat patru victime, din fericire niciuna nu este decedată. Victimele sunt la spital, urmând să aflăm diagnosticul acestora”, a declarat Traian Dragomir, din cadrul Serviciului Poliției Rutiere.

În momentul de față, pompierii de la ISU Semenic curăță asfaltul, iar polițiștii se pregătesc să redea circulației traficul rutier. Circulația a fost blocată mai bine de o oră.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157633043535996″]

UPDATE ORA 10.16
Pe DN58, drumul ce leagă Reşiţa de Caraşova, la 3 kilometri de intrarea în Doman, a avut loc în această dimineaţă un grav accident de circulaţie, cu trei maşini avariate. Mai multe persoane sunt rănite grav şi urmează să fie transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa. Pompierii s-au chinuit mai bine de jumătate de oră să scoată victimele dintr-o maşină.

Circulaţia este momentan închisă pe drumul către Caraşova, iar poliţiştii nu pot estima cât timp va dura eliberarea carosabilului, drept care şoferii sunt rugaţi să folosească rute ocolitoare. În momentul de faţă, şirul de maşini depăşeşte deja doi kilometri pe ambele sensuri de mers.

Rămâi cu Express de Banat! Revenim cu imagini de la faţa locului!

banner 1000 x 100 hd

Comments

  1. nashpa says:

    Localitatea Doman din Resita? Ca Resita mai are cateva localitati in dotare: Cilnic, Cuptoare, Margina, Lend, Stavila, Centru, Moroasa, Micro I,II,III,IV,V si Moniom. Tare Daria! Mai putin si se face Resita judet, cu Stepanescu presedinte. Frunzaverde o sa aibe nevoe de pasaport si viza sa vina la munca din localitatea Lunca in localitatea Centru.