Poli primește vizita Snagovului, Ripensia vine în Valea Domanului: ”Nu vreau să fiu eu prostul care să comenteze, să am grija altuia”

După ce miercuri s-a jucat derby-ul Timișoarei, terminat la scorul de 1-1, acum e rândul Văii Domanului să găzduiască un alt meci între bănățenele din Liga 2. CSM Reșița va primi vizita Ripensiei, iar la Timișoara, ASU Poli va juca cu fosta Metalul Reșița, actuala Sportul Snagov. 

După etapa intermediară, și Ripensia a ajuns pe loc retrogradabil, 16. Reșița e pe 17 și stă în ”zona periculoasă” de câteva etape. De aceea, Pelici nu a dorit să comenteze situația adversarului. ”În afara punctelor puse în joc, sunt derby-uri locale, care clar, au un plus de ambiţie, de determinare. Jucătorii se cunosc între ei, care au jucat împreună. Ar fi bine să fie mai mult spectacol şi să fie fotbal mai mult şi mai atractiv decât această încrâncenare. Nici ei nu sunt neapărat în cea mai bună formă, ci mai degrabă în criză de rezultate. Nu comentez forma sau jocul lor. E proverbul acela cu câinele moare de drumul lung. Nu vreau să fiu prostul care să comenteze, să am grija altuia. Ne vedem de treaba noastră. Ei sunt într-o criză de rezultate, sunt acolo jos. Va fi un meci disputat. Cu siguranţă vor dori să ne bată ca să iasă şi ei, să facă 19 puncte. Acelaşi lucru ni-l dorim şi noi, să recuperăm punctele pierdute cu Poli. Aşa că mergem la Reşiţa să luăm punct sau puncte. Am avut şansă la Măgurele, acum ne dăm seama din nou cât de naivi suntem când am şansa să facem 4-2 acolo, acum plângem după punctele de acolo”, a declarat Alexandru Pelici.

Reșițeanul de la ASU Poli, Tavi Benga, speră ca Poli să rămâne concentrată, chiar dacă joacă cu Snagovul, echipa de pe penultimul loc. ”Ne aşteaptă, mâine, un meci foarte dificil. Am observat că toată lumea se aşteaptă ca mâine să intrăm pe teren şi să defilăm. Se înşală. Întâlnim o echipă nu neapărat incomodă, ci mai mult surprinzătoare. Au reuşit să învingă Rapidul, au bătut Pandurii, au făcut egal la Petrolul. Multe meciuri le-au pierdut la limită, cu Farul, au condus cu 2-0 în meciul cu Măgurele. E o echipă care marchează şi care pierde greu. De aceea, noi vom intra foarte serioşi. Este ultimul meci din calupul de trei meciuri într-o săptămână trebuie să încheiem cu o victorie. Trebuie să fim pregătiţi şi foarte inteligenţi şi să nu subestimăm adversarul, pentru că altfel, vom avea surprize mari. Jocul îl pregătim în funcţie de adversar”, a punctat Benga.

Meciul dintre Reșița și Ripensia începe la ora 11 în Valea Domanului. La Timișoara, Poli joacă cu Snagovul de la ora 14. Ambele partide sunt netelevizate.