OPC a pierdut procesul cu Robu pentru operațiunea ”ghilotina”! Primarul și-a recunoscut gafa

În luna martie, primarul Timișoarei a apărut în presa națională și chiar internațională, după ce singur, a tăiat cablurile care atârnau urât prin centrul orașului. A ieșit scandal mare, Inspectoratul Școlar Județean a rămas fără Internet în timpul simulărilor examenului de Bacalaureat. De aici la un litigiu cu conducerea Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Vest a fost doar un pas. 

Până la urmă, edilul a câștigat, însă procesul. Despre faptul că a lăsat IȘJ Timiș fără Internet într-o perioadă-cheie, Robu a spus doar că a avut o ”scăpare”.”Am câștigat procesul definitiv cu OPC-ul, fiind de a demonstra ilegalitatea acelei acțiuni. Procesul-verbal vizavi de acțiunea «ghilotina», fost făcut într-un mod evident sfidător, cu țintă persoana mea, a fost anulat în instanță și sentința este definitivă. Sigur că a fost o scăpare, a doua era zi era Bacalaureatul (n.r. simularea de Bacalaureat). Însă tot la comandă politică s-a prezentat că ar fi avut consecințe negative”, a precizat edilul, cu referire la faptul că Aura Danielescu, cea care conduce inspectoratul școlar, e percepută ca apropiată PSD.

Robu a mai explicat că multe cabluri ale operatorilor de TV, Internet sau telefonie fixă, de fapt, nici nu mai erau în uz, deoarece erau vechi, iar proprietarii le-au lăsat să atârne de stâlpi, pentru a nu mai cheltui cu înlăturarea lor.

foto: Constantin Duma, Agerpres