Poleiul a închis circulația pe drumul Reșița-Grădinari! Firma de deszăpezire colecționează sancțiuni!

Situația devine din ce în ce mai gravă pe drumul dintre Reșița și Grădinari! Accidentele s-au ținut lanț aseară din cauza poleiului, iar firma de deszăpezire a ales din nou să închidă ochii. Polițiștii au oprit circulația.

Circulația pe Drumul Județean 581 a fost blocată ieri mai bine de două ore din cauza poleiului format pe șosea. Polițiștii Serviciului Rutier au luat această măsură după ce firma de deszăpezire care a contractat tronsonul Reșița-Grădinari a omis din nou să-și facă treaba. Este pentru a treia oară în acest sezon când societatea omului de afaceri Remus Rof nu acționează la timp. De data aceasta însă, consecințele au fost mai grave. Cinci accidente s-au produs din cauza poleiului, dar, din fericire, acestea s-au soldat doar cu pagube materiale. Cea mai afectată a fost porțiunea cuprinsă între Giurgiova și Grădinari.

CITEȘTE ȘI: Zăpada creează din nou probleme pe drumul Reșița-Grădinari!

După primele două ninsori din luna decembrie, firma de deszăpezire a fost sancționată, însă ieri a fost pentru prima dată când a fost aplicată o amendă, cea mai mare care poate fi aplicată în acest caz. Este vorba de 11.250 de lei.

CITEȘTE ȘI: Zăpada a (sur)prins drumul județean Reșița-Grădinari… nepregătit de iarnă

După ce societatea a acționat cu nisip, circulația a fost reluată cu puțin înainte de ora 19.00. Potrivit lui Stelică Cornea de la Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin, în cazul în care situația se repetă, singura măsură care poate fi luată împotriva firmei respective rămâne amenda.

CITEȘTE ȘI: Primele sancțiuni din acest sezon pentru cei surprinși de zăpadă