Scandal în PDL la Pojejena!

explo 1000x200

Repetatele sesizări ale PDL-ului pentru neregulile din Consiliul Local Pojejena au avut răsunet. În următoarea ședință de consiliu se va vota încetarea mandatului celor trei foști membri PDL.

Peste patru zile, cei trei consilieri locali ai comunei Pojejena, care ar fi trebuit să își încheie mandatul încă din luna mai când au fost eliminați din cadrul partidului PDL, vor înceta să mai facă parte din administrația locală.

Vicepreședintele regional PDL, Alin Popoviciu, anunța vineri în cadrul unei conferințe de presă că dacă va fi nevoie va ajunge la plângeri penale pentru cei trei consilieri locali ai Pojejenei dați afară din partid cu luni în urmă, pentru că au susținut candidatura actualei primărițe, membră USL. Deși ar fi trebuit destituiți imediat din funcțiile obținute pe listele PDL, aceștia figurează și astăzi la conducerea comunei. Poate că tocmai aceasta a fost picătura care a umplut paharul, pentru că pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local Pojejena se află deja un proiect de hotărâre pentru încetarea mandatului de viceprimar al lui Bogdan Bogdanovici și a celor de consilieri locali ale lui Iova Lazarovici și Goran Dragomir.

CITEȘTE ȘI: PLÂNGERE PENALĂ ÎMPOTRIVA FOȘTILOR MEMBRI PDL DIN POJEJENA!

Chiar și așa, toate proiectele de pe ordinea de zi vor fi votate de către cei trei consilieri care își vor înceta activitatea la finalul ședinței, fapt pentru care PDL-ul ia măsuri. „Se alege noul viceprimar și se votează bugetul rectificat al comunei  cu votul celor trei consilieri PDL excluși, care își încetează mandatul, de drept, la finalul ședinței. De aceea, vă informez că PDL Caraș-Severin va ataca în contencios administrativ această ședință de Consiliu Local și somează Prefectura Județului Caraș-Severin să intervină pentru respectarea legii”, a precizat într-o sesizare purtătorul de cuvânt al PDL, Oana Gaiță.