PDL-ul acuză actuala guvernare

Criza financiară din întreaga țară și dispariția rând pe rând a societăților private au determinat opoziția să ceară măsuri pentru salvarea puținilor privați ce mai rezistă pe piața comercială. Chiar dacă pare o măsură bună, PDL-ul se plânge că proiectele lor sunt respinse de actuala guvernare.

Într-o conferință PDL, deputatul și vicepreședintele regional PDL Alin Popoviciu a expus proiectul de lege inițiat de partidul său pentru companiile românești ce sunt amenințate cu insolvența. „Am cerut amânarea datoriilor fiscale la firmele care au bani de luat de la autoritățile locale. Însă firmele nu pot solicita dobânzi sau facilități pentru acele sume”, a precizat Alin Popoviciu.

Chiar dacă proiectul părea unul în favoarea companiilor românești cu datorii la Finanțe, acesta nu a reușit să fie acceptat din cauză că, spune deputatul PDL, venea din partea opoziției. „Această lege a trecut de toate comisiile, dar nu a fost aprobată în plen, cel mai probabil pentru că vine din partea PDL. Este păcat, pentru că ar fi o măsură binevenită pentru toată lumea”, a mai adăugat deputatul.