„Oamenii noștri sunt racolați de PSD!”

explo 1000x200

Partidul Poporului Dan Diaconescu suferă transformări continue din cauză că membrii părăsesc rând pe rând gruparea politică. Deputatul cărășean Valentin Blănariu are o explicație pentru abandonul oamenilor.

În ultima perioadă aproape 50 la sută din membrii PP DD la nivel național au părăsit partidul cu care au ajuns pe posturi importante în Parlamentul României. Se pare că principala cauză ce duce la această situație este racolarea membrilor de către alte partide. „Nu poți să știi ce promisiuni li s-au făcut. Toți care pleacă pleacă în urma unor negocieri cu alte partide. Sunt racolați cu interes în special de PSD, miza e mare acolo și li se oferă avantaje. PSD-ul încearcă să-și facă o majoritate în cazul în care se rupe USL-ul. La fel se întâmplă și cu PNL-ul”, a explicat deputatul PP DD.

Chiar și așa, deputatul explică faptul că oamenii care au plecat nu puteau fi considerați membri cu adevărat, mulți dintre ei fiind infiltrați în partid pentru a ține socoteala lucrurilor. „Am vorbit între colegi și cu conducerea am avut repetate întâlniri și discuții. Toți cei care au plecat au făcut-o pe furiș, fără să ne anunțe înainte. Oricum, acei oameni nici nu au fost ai noștri, au fost introduși de către alte partide”, a precizat Valentin Blănariu pentru Express de Banat.

Chiar dacă au plecat oameni din partid, deputatul declară că este mulțumit de actualul format. „Am rămas sper un nucleu de bază. De fiecare dată când au plecat oameni am zis că nu este o problemă”, mai adaugă acesta. Din fericire, parlamentarul PP DD se mândrește cu faptul că la nivelul județului nu a plecat niciun om. „De la noi nu a plecat nimeni, din contră, am reușit să obținem și un viceprimar la Luncavița și sperăm să îl rezolvăm și pe cel de la Reșița, pentru că de un an de zile funcționăm fără al doilea viceprimar”, a încheiat deputatul reșițean.

banner 970 x 250