Poftiți la Teatrul Merlin la atelierul practic de inițiere în teatru de animație!

teatru merlin
1000x100 (1) untitled design set 970x90 px

Vreți să fiți creatorii propriilor povești și personaje! Siluete umbre, marionete, păpuși de mână, personaje obiect și multe altele, vă așteaptă să faceți cunoștință.

Teatrul pentru Copii Merlin vă invită în culisele Teatrului de Animație unde vă veți întâlni cu diferite tehnici de mânuire și personaje fantastice păpuși, sub organizarea Animation Theater Hub.

Pe parcursul atelierului veți descoperi și experimenta:
-principii practice de animație în teatrul de păpuși
-crearea și animarea unui personaj
-diferite tipuri și tehnici de păpuși și mânuire
-lucru în echipă
-multă voie bună
Intrarea este liberă, iar locurile disponibile sunt în număr de 15.

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Cei care doresc să se înscrie sunt rugați  să scrieți un mail cu titlul “înscriere atelier” care să conțină numele și vârsta la: andreeasanimationtheatre@gmail.com. Atelierul va fi coordonat de Andreea Roxana Bolovan, actriță și păpușar. În urma absolvirii a două universități de artă, Teatru- Artele Spectacolului, Universitatea Spiru Haret, și Teatru de Păpuși, urmate de doi ani de Master în Teatru de Animație (UNATC- București), actrița Andreea Roxana Bolovan a luat contact cu lumea teatrului de păpuși românesc, activând ca actor păpușar la Teatrul de Păpuși Puck din Cluj Napoca, dar și în spectacole independente în domeniu. În anul 2010 a primit atestatarea de trainer în programe de teatru în educație pentru copii și adolescenți, în cadrul proiectului DICE, al Fundației Kava Cultural Group, Ungaria.

untitled design set 970x90 px