UPDATE. FOTO/VIDEO: Rezultatele etapei a XIX -a

explo 1000x200

Nici în această rundă echipa antrenată de Viorel Lolea nu a izbutit să obțină un succes, muncitorii fiind învinși pe propriul teren cu scorul de 1-4 de ocupanta locului trei înaintea acestei etape, FC Hunedoara, golul reșițenilor fiind înscris de Țimbota.

Cealaltă reprezentantă a Reșiței a reușit doar un egal 0-0, împotriva Științei Turceni, iar FC Caransebeș a trecut lejer, 2-0, de Jiul Rovinari, Goșa și Săulescu marcând cele două goluri.


Rezultate și marcatori:

FC Caransebeş – Jiul Rovinari 2-0
Goşa (37), Săulescu (48)

Muncitorul Reşiţa – FC Hunedoara 1-4
Ţimbota (87) / Drăgan (50, 56, 90+3), Lintaru (90)

FCM Reşiţa – Ştiinţa Turceni 0-0

Millenium Giarmata – Mama Mia Becicherecu Mic 1-1
Leucă (7) / Hodiş (47)

Pandurii II Târgu Jiu – FC Avrig    3-0
Echipa oaspete s-a retras în retur şi pierde partidele rămase la „masa verde”.

Vulturii Lugoj stă.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157642694917674″]

Liga a III-a programează astăzi, cu începere de la ora 15, meciuri pe propriile terenuri pentru reprezentantele județului.  

Cu rezultate excelente în 2014, echipa antrenată de Iosif Rotariu, FC Caransebeș, se deplasează cu pași repezi spre promovarea în cel de-al doilea eșalon fotbalistic. Liderul va da piept astăzi cu cea de-a cincea clasată, Jiul Rovinari. Gorjenii au învins-o în etapa precedentă pe Gloria Reșița cu scorul de 2-1.

Gloria Reșița, aflată într-o situație dificilă, va întâlni ocupanta locului nouă, Știința Turceni, „copiii Reșiței” dorindu-și cu orice preț victoria pentru a trece peste adversara de astăzi. Muncitorul Reșița va avea un meci dificil cu cea de-a treia clasată, FC Hunedoara, echipă ce luptă împreună cu Nuova Mama Mia Becicherecu Mic și FC Caransebeș să promoveze în Liga a II-a.

harta-caras-check-in

banner 970 x 250