Obligat de istorie, Benga vrea o echipă, nu vedete!

Antrenorul rosso-nerilor așteaptă încă doi jucători în Valea Domanului și spune că e mai puțin interesat de numele acestora sau al celor care îmbracă deja tricoul CSM-ului, important fiind să încropească o echipă în adevăratul sens al cuvântului.

Presiunea prea mare care ar fi apăsat pe umerii reșițenilor în precedentele două ediții de campionat ar fi fost principalul motiv pentru care CSM a rămas în Liga a III-a, motiv pentru care acum toată lumea evită să vorbească despre promovare. În realitate însă, asta visează toți cei din Valea Domanului. Istoria te obligă, CSM e un nume în fotbalul românesc, orașul, galeria te obligă să câștigi fiecare meci. Acum avem o serie de jucători buni, pentru care am dus o muncă titanică împreună cu președintele Viorel Lolea. Poate ne-am mișcat mai bine decât multe echipe de Liga a II-a, am început devreme, dar nu jucătorii buni îți câștigă campionatul, ei îți câștigă doar un meci, echipele câștigă campioante și asta este principala noastră preocupare, să formăm o echipă care să ne ducă spre locul întâi!”, a declarat Tavi Benga pentru expressdebanat.ro.

Tehnicianul CSM-ului a mai spus că așteaptă doi jucători noi care să completeze lotul, un fundaș stânga și o extremă pe același flanc.