Cornel Galescu a intrat în politică

Liberalii au susținut astăzi o conferință de presă în care au anunțat că au câștigat un membru marcant al comunității caransebeșene: alpinistul Cornel Galescu. Acesta spune că a analizat de mai mult timp decizia de a intra în politică și că este pregătit acum să facă față provocărilor.

Cornel Galescu a semnat adeziunea de intrare în partid încă de săptămâna trecută, însă anunțul a fost făcut public astăzi. „Toate escapadele în natură au fost o etapă de pregătire pentru el și le-a răspuns cu succes. Este pregătit acum să lupte și pe plan politic”, a spus Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin. La rândul său, Cornel Galescu a precizat că pasul său este o provocare, dar și o decizie curajoasă pentru că nu are niciun fel de experiență pe plan politic. „Sunt pregătit să intru pe un tărâm necunoscut. Dacă până acum am avut grijă să mă șlefuiesc ca om, este datoria mea ca de acum să fiu prezent și să mă implic în acțiunile vieții sociale. Cred că și politica poate să aibă o nișă pentru oameni competenți. Aș dori ca gestul meu să nu fie înțeles ca o schimbare de statut. Voi continua proiectele în care sunt implicat acum”, a spus liberalul Cornel Galescu.

Cornel Galescu este inginer în calculatoare din 1990, campion național de salvamont și un alpinist recunoscut în țară și străinătate pentru premierele pe care le-a înregistrat la nivel mondial. A escaladat cele mai înalte vârfuri din lume și a reprezentat România cu succes în expedițiile sale. Din acest an, este și cetățean de onoare al județului Caraș-Severin.

Comments

  1. zeus says:

    felicitari lui cornel galescu pentru tot ceea ce a facut pentru România. este un profesionist de exceptie și ce ma linisteste cel mai tare este faptul ca nu a semnat adeziunea de intrare in PD-L. PNL e un partid decent, cu oameni deschisi la minte. de asta are nevoie românia acum.

  2. adina says:

    mi-am trimis fiul in tabara de aventura a alpinistului cornel galescu si il admira din tot sufletul. daca ar fi asa toti politicienii, ar fi minunat. avem nevoie de dvs, domnule galescu. succes in politica, va fi mai greu decat pe Himalaya. :))

  3. alecs says:

    bravo, domnilor, smart! cred insa, ca au vrut doar sa atraga atentia de la faptul ca taitelul nu mai candideaza la consiliul judetean.