Vali Rusu, îmbolnăvit de stres

Parlamentarul de Caraş-Severin a susţinut astăzi o nouă conferinţă de presă din lunga serie a celor care au ca temă desfiinţarea primarului Reşiţei. Nimic altceva nu-l preocupă mai mult pe deputatul Rusu decât să demonstreze reşiţenilor cât de mult ar avea de suferit în cazul în care Mihai Stepanescu ar rămâne în fotoliul de edil-şef încă patru ani.

 

Termoficarea oraşului, lucrările de refacere a carosabilului şi trotuarelor sau scandalul din jurul parcărilor concesionate către Repark au fost şi de data aceasta armele lui Rusu. „Tema conferinţei de astăzi este incompetenţa pe linie a acestui primar”, a anunţat parlamentarul înainte de a trece la acuzaţii. A început prin a critica construirea celor opt puncte termice de cartier, care ar trebui să rezolve problema termoficării. Dependente de gazul furnizat de E-on, sau mai bine spus sistat de această societate din cauza facturilor neachitate de către CET 2010, centralele respective nu pot furniza nici căldură, nici apă caldă.

Vali Rusu s-a legat apoi de amplele lucrări care se execută în mai tot oraşul. „A luat un credit de 593 de miliarde de lei vechi pentru borduriadă. Din toamna anului trecut ne creează un stres continuu. Singurul lucru pe care l-a produs acest primar este stresul”, a acuzat parlamentarul. Acesta a lăsat să se înţeleagă în acelaşi timp că nu la fel de stresat a fost în perioada lucrărilor ISPA.

Comments

 1. Robert says:

  Acest papagal este impins in fata de mai marii partiduluisi el saracul nu-si da seama ca are nevoie de RUDOTEL. Este plictisitor sa tot iasa in conferinte si sa aiba acelasi subiect: STEPANESCU! Nu sunt fun Stepanescu ,dar acest papagal PDL-ist ma calca pe retina.Stiu ca PDL-ul nu are multi oameni de valoare in judet, Roseti, Ristache, Gheorgheoni, Simi, toti niste viitori puscariasi,dar asta e penibil de tot.

 2. Gogu says:

  Bai stresatule, ia-ti stresanta de managera culturala (stii tu care), si duceti-va undeva in padure sa nu mai auzim de voi. Incompetentilor! Papati banii publici ca sa tot apareti prin ziare si pe sticla. Nu va e rusine?

 3. Dan says:

  Pleaca din Resita , mizerabilule , a votat la 26 cartele , a falimentat CNADR , singura lui calitate e cea de fin , pleaca si lasa-ne in pace

 4. Arkan says:

  Vali Rusu ESTI O MIZERIE !!!!Pacat ca Doru Dinu Glavan sa regimentat in gasca voastra de ordinari.

 5. TIBI PORGE says:

  Dle Rusu ce ar fi sa cauti niste vizuini pe unde sa te ascunzi sau sa ti se rezerve din timp vre un loc de munca pe la prescom ptr ca degeaba mai LATRII inca putin si o sa SCHELALAI dar tot degeaba …
  Numai asaaa sa simti si dumneata ce inseamna mizeria in care ai bagat Resita …dumneata si ortacii care va credeti nemuritori .
  Si mai aveti si tupeul ordinar sa va luati de acei care fac ceva in acest oras. Dumneata ce ai facut ? ai adus vre un investitor sa diminuezi somajul ai creat locuri de munca ? ia datzi arama pe fatza ce ai facut in acest oras sau judet? in afara de JAF si praf in ochi .Asa CA INAINTE SA ACUZI CAUTA SOLUTII SI NU MOTIVE …SAU PUNE UMARUL LA MUNCA COLECTIVA

 6. ion says:

  Rusule ,crezi ca te poti imbolnavi mai mult decat esti deja ??? mai bine ai pune osul si neuronii la treaba si ai face ceva constructiv .. altceva decat sa ataci primarul orasului !!!

 7. ion says:

  noi tot pe el il votam ,UN OM MODEST SI CU SUFLET MARE .. sau pe cineva care v-a candida din partea USL .. JOS PDL !!!