PLUS Timiș și-a ales online noua conducere! Raul Olajos a devenit președintele filialei județene

PLUS Timiș și-a ales un nou președinte. Alegerile desfășurate în totalitate online l-au desemnat câștigător pe Raul Olajos, cel pe care Alianța USR-PLUS îl susține pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș.

Noua conducere a fost aleasă duminică în alegeri organizate prin mijloace de comunicare la distanță. Noua formulă este: Raul Olajos (președinte), Bianca Luca (secretar general), Tania Ionescu (trezorier), Raluca Laslo (responsabil politici publice), Florin Ilca (responsabil resurse umane), Mircea Vancia (responsabil organizare), Flavius Gligor (responsabil campanii), Andrei Meșter (responsabil strângere fonduri), Cristian Răducă (responsabil comunicare). „Ținând cont de starea de urgență instituită pe teritoriul țării, atât Convenția Județeană, cât și întreg procesul de vot s-au desfășurat integral în mediul online. Acesta este în linie cu imaginea noastră de partid digital, modern și adaptat nevoilor unei societăți dinamice”, transmite PLUS.

Obiectivele conducerii sunt conturarea de soluții pentru problemele sociale și economice ale județului, precum și obținerea unui scor cât mai bun la alegerile locale și parlamentare alături de USR. „Noul Birou își propune ca prioritate imediată să contribuie cu soluții punctuale la dificultățile generate în mediul social și economic al județului Timiș de actuala pandemie. Bineînțeles, după rezolvarea problemelor curente, obiectivele noastre rămân cele asumate deja, și anume un rezultat cât mai bun la alegerile locale și la cele parlamentare, alături de colegii de Alianță”, declară conducerea partidului.