USR Caransebeș: „Adrian Cican a făcut pentru spital mai multe decât au făcut toți managerii ultimilor 30 de ani”

Reacții virulente în spațiul public după revocarea din funcție a managerului Adrian Cican. USR Caransebeș acuză Guvernul Orban că managerul Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș a fost schimbat politic.

Românii au un proverb înțelept: „Omul sfințește locul”. Îl putem adapta și la varianta „Omul sfințește postul pe care îl ocupă”, omul, și NU partidul politic, nu funcția politică, nu pilele, spun reprezentanții organizației Caransebeș a USR:

„Nicio funcție politică, niciun partid, nicio pilă nu au făcut o persoană mai deșteaptă sau mai capabilă decât este ea. USR a promovat întotdeauna meritocrația și profesioniștii în funcțiile publice. Dacă ocupantul unui post public este capabil, culoarea lui politică și simpatiile sale electorale sunt irelevante. Domnul Adrian Cican a făcut pentru spitalul din Caransebeș mai multe decât au făcut toți managerii ultimilor 30 de ani. Suntem în stare de urgență, spitalul din Caransebeș este una din redutele luptei împotriva COVID-19. Să dai la o parte un om care a demonstrat că este capabil, doar pentru a demonstra că poți, dovedește iresponsabilitate”, spun membrii USR Caransebeș.

Răfuielile politice nu își au locul în sistemul sanitar! De pierdut au doar pacienții…