Peste 50 de kilograme de cabluri, confiscate de polițiștii locali de la cei care incendiază deșeuri în cartierul Kuntz

Polițiștii locali au amendat cu 6.000 de lei un locuitor al cartierului Kuntz care ardea o cantitate însemnată de cabluri. Un altul care incendia deșeuri a fost sancționat cu 3.000 de lei. 

Agenții de la Locală au început să meargă regulat în cartierul Kuntz ca să îi depisteze pe cei care incendiază deșeuri, după ce mai mulți locuitori s-au plâns și au depus sesizări cu privire la abandonarea gunoaielor în zonă și arderea lor repetată.

CITEȘTE ȘI: „Bronxul” Timișoarei. Sute de oameni care locuiesc într-o zonă de case la câțiva pași de centrul orașului, exasperați de incendierea ilegală a gunoaielor

leader board 728 x 90 px

„O persoană a fost depistată arzând o cantitate însemnată de cabluri pentru a scoate din acesta cupru și alte metale, persoana în cauză fiind sancționată conform Legii 211/2011 cu amenda de 6.000 lei și s-a dispus ridicarea în vederea confiscării a 59,2 kg cabluri. Astăzi (n.r, miercuri), polițiștii locali s-au deplasat din nou în zonă și au depistat o altă persoană care a incendiat deșeuri și aceasta fiind sancționată cu 3.000 de lei.”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

Polițiștii locali spun că vor acționa și în perioada următoare pentru depistarea acestor persoane și luarea măsurilor legale, pană la stoparea fenomenului. Cei care locuiesc în zonă pot sesiza astfel de situații la 0256.968 sau 0256.246.112, iar polițiștii locali se vor deplasa în vederea luării măsurilor legale care se impun.

CITEȘTE ȘI: Cei care incendiază gunoaiele în cartierul Kuntz, neidentificați de ISU Timiș. Care este explicația pompierilor?