O priză defectă a produs o pagubă de 20.000 de lei într-un apartament din Reșița

Un incendiu a izbucnit în această dimineață într-un apartament din Reșița. Flăcările s-au extins rapid din cauza articolelor de papetărie din interior.

Incendiul a pornit astăzi, în jurul orei 4.34, într-un apartament din Reșița, de pe strada Traian Lalescu. A intervenit de urgență Detașamentul de Pompieri Reșița cu două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Incendiul se manifesta cu flacără și degajare mare de fum, datorită aprinderii articolelor de papetărie care se aflau depozitate în apartamentul de la parterul blocului, a fost localizat rapid și lichidat în jurul orei 05.30.

leader board 728 x 90 px

Au ars bunurile din bucătăria apartamentului (centrală termică, frigider, aragaz, mobilier) și a fost afectat de incendiu restul apartamentului, fiind distruse bunuri în valoare de aproximativ 20.000 lei.

Nu au fost înregistrate victime, nici persoane evacuate, bunurile salvate fiind în valoare de circa 100.000 lei. Cauza probabilă a incendiului – scurtcircuit la instalația electrică a apartamentului, din cauza unei prize defecte.