Peste 40 de tineri din Europa vor sparge barierele numite „prejudecată” și „stereotip”

multiracial young creative people in modern office. group of young business people are working together with laptop, tablet, smart phone, notebook. successful hipster team in coworking. freelancers.
Cuib de vise 1000x100

Liceul Teoretic „Traian Vuia” din Reșița organizează, alături de alte 4 organizații partenere, în perioada 11 -22 septembrie, un schimb de tineri internațional sub numele „We know to tolerate”, finanțat de către Comisia Europeană, prin programul Erasmus+, Acțiunea Cheie 1, Mobilități ale tinerilor, schimburi de tineri.

În cadrul proiectului „We know to tolerate”, 45 de tineri din România, Bulgaria, Ungaria, Macedonia de Nord și Spania se vor întâlni în comuna Brebu, la Pensiunea „La Pădure”, pentru a promova toleranța în rândul tinerilor romi și ne-romi, vor încerca să reducă prejudecățile și stereotipurile în rândul celor 45 de participanți, îi vor ajuta să crească nivelul de încredere al tinerilor în propriile forțe, să nu refuze să se implice sau să participe la ceva înainte de a se convinge că nu pot, doar pentru că așa li s-a spus sau așa cred alții despre ei, având ca metodă principală de lucru educația non-formală, prin diferite activități specifice.

publicitate si promovare in ziar

Atât scopul, cât și obiectivele schimbului de tineri este de a crește cunoștințele cu privire la implicarea și participarea civică, dezvoltarea abilităților artistice (teatru, muzică, dans), creșterea nivelului de acceptare și înțelegere a interculturalității și diversității, chiar și dezvoltarea capacității tinerilor participanți de a planifica, organiza și promova evenimente educaționale și artistice.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/