Copil de 4 ani, rănit la cap de mama lui care și-a ieșit din fire într-un parc din Caransebeș

tobogan gol

O femeie de 30 de ani și-a ieșit din fire și și-a bruscat copilul de doar 4 ani la un loc de joacă din Caransebeș. Micuțul a ajuns la spital cu o rană la nivelul frunții.

Polițiștii din Caransebeș au fost sesizați ieri, aproape de ora 23.00, despre faptul că o femeie, într-un moment de furie, și-a bruscat copilul de 4 ani, pe tobogan, într-un parc din municipiu, provocându-i acestuia o rană la nivelul frunții. Minorul a fost transportat cu Ambulanța la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Femeia, în vârstă de 30 de ani, a fost internată involuntar pentru a i se acordă îngrijiri specifice. Tânăra mai are doi copii de 1 și 14 ani, iar reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin au decis ca cei trei minori să fie luați în plasament în regim de urgență.

leader board 728 x 90 px

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și rele tratamente aplicate minorului, iar polițiștii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.