Peste 130 de milioane lei pentru Reșița-Pancevo!

Proiectul pentru construirea liniei de înaltă tensiune între orașul reședință de județ și Serbia atinge suma de 135 de milioane de lei și este încă în faza de licitații.

Magistrala ce va lega orașul Reșița de localitatea sârbească Pancevo are termenul de finalizare în 31 iulie 2015, dar ofertele înscrise în licitația pentru partea de lucrări sunt încă în stadiul de analizare.

Transelectrica a anunțat pentru Express de Banat cum se desfășoară proiectul de importanță majoră pentru locuitorii cărășeni și sârbi. Magistrala Reșița-Pancevo este încă un liant între cele două țări.

CITEȘTE ȘI: O MAGISTRALĂ LEAGĂ ÎNCĂ O DATĂ ROMÂNIA DE SERBIA!

Valoarea estimată a porțiunii de pe teritoriul României este publicată în SEAP, aceasta fiind de 135.741.523 lei. Licitația nu este finalizată. Primirea ofertelor a avut loc în data de 15.01.2014. În prezent are loc evaluarea acestor oferte, care va fi urmată de etapa de licitație electronică”, se precizează într-un răspuns din partea Transelectrica.

Odată ce s-a stabilit firma care va realiza partea de execuție a lucrărilor, durata de construcție a porțiunii de pe teritoriul României este de 15 luni.

Foto: refresh.ro