Pesediștii Mălăiescu și Enache, tot împreună pentru următorii patru ani, în fruntea Primăriei Oțelu Roșu

Nici o surpriză la Oțelu Roșu. În calitate de viceprimar, Dragoș Enache va lucra în continuare cu primarul Luca Mălăiescu. Enache a câștigat cu 10 voturi la 7 în fața lui Boldea Dorin Claudiu, propunerea liberalilor.

În cadrul ședinței de Consiliu Local au fost validați toți consilierii, 9 de la PSD, 7 de la PNL și 1 ALDE, care au depus jurământul de credință, apoi primarul Luca Mălăiescu a fost învestit în cel de-al doilea mandat de șef al administrației publice locale din Oțelu Roșu și s-a ales viceprimarul.

„Dragoș Enache este om care cunoaște administrație, are vechime în acest domeniu mai multă decât mine, vreau să continuăm împreună să lucrăm în interesul cetățeanului, să ducem la bun sfârșit proiectele începute. Și mă refer aici la dezvoltarea centrului orașului, la introducerea rețelei de apă la Mal, la finalizarea proiectelor europene inițiate de Consiliul Județean, de introducere a rețelei de apă și canalizare. Vreau să continuăm cu infrastructura, să alocăm bani pentru reparații străzi, să realizăm rețeaua de scurgere a apei pluviale, să construim o grădiniță, pentru că deja ni s-a aprobat proiectul la Guvern, și lucruri de făcut mai sunt, Slavă Domnului! Dar prioritar este ca acest Consiliu, nou constituit, să se întrunească la începutul săptămânii pentru a urgenta ajutoarele către familiile rămase fără acoperiș, în urma furtunii de săptămâna trecută”, ne-a declarat Luca Mălăiescu, primarul orașului Oțelu Roșu.

CITEȘTE ȘI: Liberalii din Oțelu Roșu au treburi mai importante de rezolvat decât cele pentru care au cerut votul oamenilor!

CITEȘTE ȘI: Oțelu Roșu plânge după dezastru, mai puțin liberalii! Pesediștii anticipează un scandal monstru!

album foto: