Liberalii din Oțelu Roșu au treburi mai importante de rezolvat decât cele pentru care au cerut votul oamenilor!

Situația de tatonări și șicanări politice, care a dus până la amenințările și violențele din campania electorală, se resimte și în Consiliul Local, la nivel de administrație, aici unde aleșii electoratului ar fi trebui să pună pe primul plan interesul cetățeanului și nu luptele politice!

Liberalii n-au venit la ședința de constituire a Consiliului Local Oțelu Roșu. Motivele sunt puerile, iar primarul reales Luca Mălăiescu este de părere că un asemenea mod de exprimare nu face bine nimănui. Se întâmplă asemenea acțiuni din cauză că legea este făcută prost,  spune Luca Mălăiescu:

”Se dovedește că nici astăzi PNL nu respectă votul electoratului care și-a dat girul în favoarea acestui partid și dacă astăzi nu s-au prezentat sfidează în primul rând cetățenii care-și doresc să trecem la treabă cât mai curând. Pentru că nu s-au prezentat, suntem nevoiți să amânăm ședința până luni, la ora 15.00. Sper ca atunci să se prezinte și să putem valida Consiliul Local. PSD are majoritate în consiliu, 9 mandate din 17. Ni s-a alăturat și un consilier ALDE, dar legea administrativă este alcătuită greșit după părerea mea. Nu înțeleg de ce la constituirea Consiliului Local îți trebuie două treimi din total, iar votul pentru vice de jumătate plus unu. Din cauza acestei legi se întâmplă tărăgănarea ședințelor de validare, nu numai la Oțelu Roșu, ci în toată țara. Sunt șicanări, așa cum și în campanie am fost bombardați cu fel și fel de intoxicări vis a vis de persoana mea și a familiei mele, mizerii neadevărate, un comportament care continuă iată și astăzi în ședința de Consiliu Local”.