Neatenția și viteza la volan fac victime pe DN 6 Caransebeș – Băile Herculane

O fetiță de 8 ani, victimă a unui accident de circulație, a ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, după care a fost transportată la Spitalul Luis Țurcanu din Timișoara.

Poliţia Staţiunii Băile Herculane a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, pe DN 6, pe raza localităţii Domașnea, a avut loc un accident de circulație soldat cu victime. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că un bărbat de 34 ani, din Timișoara, a condus un autoturism, pe DN 6, din direcția Caransebeș – Orșova, iar când a ajuns la km 406+200 m, în dreptul unei staţii de benzină, într-o curbă ușoară la stânga, a pierdut controlul volanului, ieșind în afara părții carosabile în sensul său de mers, într-o zonă cu vegetație, unde s-a răsturnat. În momentul producerii accidentului, în autoturism se aflau alte patru persoane.

În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a unui minor în vârstă de 8 ani, acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Caransebeș, rănirea ușoară a conducătorului auto și a unei tinere de 16 ani, din Timișoara, pasageră în autoturism.

Cercetările continuă față de conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.