La Obreja trag clopotele…, dar nu de sărbătoare, ci de deces

În zi de sărbătoare, comuna Obreja a fost zguduită de un accident tragic de circulație, soldat cu decesul unui bărbat.

Aproape de locul de desfășurare a rugii bănățene de Sfinții Petru și Pavel, un bărbat de 59 de ani a traversat drumul național ce leagă municipiul Caransebeș de Oțelu Roșu, moment în care a fost acroșat de un autoturism. La fața locului au ajuns echipajele Poliţei şi Ambulanței, care însă nu au mai putut face nimic pentru victimă.

În urma verificărilor efectuate, s-a constat că în timp ce un bărbat de 27 ani, din Caransebeș, conducea un autoturism pe DN 68 la ieșire din localitatea Obreja, din direcția Caransebeș către Oțelu Roșu, în dreptul unui imobil, lovește cu partea dreaptă față a autoturismului un bărbat de 59 ani, din judeţul Mehedinți, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. În urma accidentului, a rezultat decesul pietonului.

Cercetările continuă față de conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, iar trupul victimei a fost depus la morga Spitalului Municipal de Urgență pentru efectuarea necropsiei.