Pesediștii insistă cu panourile electorale stradale. După ce au criticat (aiurea) PNL, acum e rândul PMP: „Este o situație absolut jenantă”

Cei din PSD Timiș continuă să critice partidele care și-au montat panouri electorale stradale în intersecții. După PNL, săptămâna aceasta Mihai Ritivoiu a criticat PMP că face un lucru care, în accepțiunea consilierului județean PSD, este ilegal. Totuși, Biroul Electoral Central a dat dreptate până la urmă partidelor care au montat astfel de panouri, deși Biroul Electoral Județean solicitase îndepărtarea lor. 

Ceea ce mai e demn de reținut este ironia cu care Ritivoiu vorbește despre panourile PMP, cu un „bărbat caucazian” pe ele, ironie susținută și de pesedistul Sorin Ionescu la conferința de presă săptămânală a PSD Timiș.

Am făcut o sesizare electorală la instanță, am primit un punct de vedere de la Autoritatea Electorală Permanentă, care constată ilegalitatea și somează PNL. Probabil se profită de posibilitatea de a face o contestație. Oricum, este o situație absolut jenantă. Mai nou, apar panouri cu un bărbat caucazian de vârstă medie, membru al PMP. Este vorba de strategia PMP care se încadrează în același tip de mișcare electorală absolut ilegală. Am luat măsurile în acest sens. Sperăm ca alegătorii să taxeze astfel de gesturi”, a precizat Ritivoiu.

Pe panourile PMP apare Cornel Sămărtinean, dar sunt și panouri cu Traian Băsescu. Având în vedere decizia BEC, ele vor rămâne însă pe străzile Timișoarei.

CITEȘTE ȘI: Biroul Electoral Central respinge sesizarea PSD Timiș! Bannerele PNL din intersecțiile Timișoarei nu încalcă legea