Senatorul Vela, pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare!

untitled design set 970x90 px

Președintele PNL Caraș-Severin închide lista candidaților liberali pentru Parlamentul European, fiind al doilea politician din Caraș-Severin care intră în lupta pentru Bruxelles.

Social-democrata Luminița Jivan a prins un loc pe lista PSD-ului la europarlamentare, postură din care va trebui să deschidă încă un front în lupta cu liberalul Marcel Vela. Șeful liberalilor cărășeni subliniază rolul Parlamentului European în multe din problemele interne ale României, cele ale sistemului judiciar și ale statului de drept fiind doar câteva dinte ele, motiv pentru care se și regăsește pe listă. „Dezvoltarea localităților noastre se poate face cu sprijinul finanțărilor europene, finanțări care depind de Bugetul UE aprobat de Parlamentul European. Din aceste motive am acceptat propunerea colegilor liberali să candidez pe lista PNL pentru alegerile din 26 mai 2019. Chiar am dorit să fiu, cu voia dumneavoastră, ultimul pe listă, pentru a accentua cât mai vizibil susținerea candidaților noștri, Rares Bogdan – cel mai ferm luptator înpotriva abuzurilor actualei Coaliții de guvernare PSD+ALDE, cât și a celor din Regiunea Vest, europarlamentarul Siegfried Mureșan din Hunedoara și primarul Gheorghe Falca din Arad”, a declarat Vela.

Senatorul crede că PNL va prinde 12 poziții de europarlamentar și își pune toată încrederea în colegii săi despre care spune că sunt patrioți competenți.