Seria „Ultimul avanpost”, la final?!

Dacă te-a atras trilogia „Jocurile foamei“, trebuie să citeşti „Ultimul avanpost“. Vei fi fascinat! Seria „Ultimul avanpost”, semnată de caransebeșeanca Lavinia Călina, este foarte apreciată, tinerii sunt cei care așteaptă cu sufletul la gură volumul cu numărul IV, cartea finală.

Tânăra scriitoare Lavinia Călina este singura în acest moment din Caransebeș care și-a pus semnătura pe mai multe romane ce au fost foarte bine vândute în rândul celor care gustă ficțiunea, suspansul, dramele și relațiile periculoase. Până la ultima carte, scriitoarea ne propune cele trei volume ieșite pe piață la Editura Herg Benet.

„Ultimul avanpost“ este o distopie românească. Al treilea Război Mondial a luat sfârşit, iar România anului 2046 este Regat. Logodită cu prinţul Alex şi fiică a ministrului de Interne, tânăra Diane trăieşte o viaţă luxoasă şi lipsită de griji. Însă viața i se schimbă complet într-o singură noapte, atunci când este răpită de către un grup de rebeli, pentru care guvernarea autoritară a regatului întruchipează răul absolut. Acţiune, răsturnări neaşteptate de situaţie, intrigi, iţele unei poveşti în care eroina învaţă două adevăruri cruciale: nimeni nu este cine pare la prima vedere, iar alegerile luate au întotdeauna consecințe. Va reuși Diane să risipească misterul și, mai ales, va reuși să descopere în final care este adevărata ei identitate? Nu mai este mult de așteptat și cei care au citit primele trei volume vor afla deznădămânntul în utima carte a seriei, care va apărea pe piață în următoarele luni.