Pericolul n-a trecut! Județul Caraș-Severin rămâne sub cod portocaliu de furtuni

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Peisajul apocaliptic, cu străzi și gospodării inundate, ca urmare a ploilor abundente pare să nu părăsească județul Caraș-Severin! Cantitățile de apă însemnate și instabilitatea atmosferică accentuată rămân valabile până în data de 24 iunie, ora 02.00.

În ultimele ore, natura pare că s-a dezlănțuit în orașul de pe Valea Carașului. Cantitatea mare de precipitații a format scurgeri pe versanți care au inundat zeci de gospodării de pe raza UAT-ului condus de edilul Dumitru Ursu. Astfel, pentru înlăturarea efectelor inundațiilor, la Oravița, Ciclova Montană și Ciclova Română, a fost nevoie de intervenția a 35 de pompieri militari, cu șapte autospeciale și opt motopompe, a echipajelor de poliție care să dirijeze circulația, precum și a tuturor oamenilor și utilajelor din cadrul Biroului de Gospodărie al primăriei.

„La această oră, în județul nostru se intervine pentru evacuarea apei în localitățile: Oravița (din două beciuri), Ciclova Montană – o curte, Dezești – curți și fântâni și Obreja – un beci”, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic” Caraș-Severin.

Totodată, tronsonul de drum județean care face legătura între localitățile Ciclova Montană și Ciclova Română, blocat ieri, a fost curățat și redeschis circulației.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

CITEŞTE ŞI: UPDATE! Natura s-a dezlănţuit la Oraviţa! Străzi şi gospodării inundate. Pompierii şi autorităţile locale intervin în continuare

Sursa foto principal: radiooltenia.ro.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/