După camion urmează autocompactoare. Transal Urbis Caransebeș investește

Serviciul de Salubritate Transal Urbis din Caransebeș a finalizat leasingul pentru camionul achiziționat pentru transportul gunoaielor către punctele autorizate. De acum, managerul Ovidiu Chimigeriu se gândește la o nouă investiție: în autocompactoare.

Camionul a costat 30.000 de euro și a fost achitat în tranșe până în luna februarie a acestui an, după care a început procedura de înmatriculare, drept care transportul către deponeurile autorizate a stagnat timp de 3 săptămâni.

„Am reușit cu acordul Mediului să depozităm în zona de sortare de lângă Gara Mică cantitatea de deșeuri până săptămâna trecută, când au reluat cursele spre Drobeta Turnu Severin și Arad pentru că avem contract cu aceste două depozite autorizate.”, ne-a declarat Ovidiu Chimigeriu.

leader board 728 x 90 px

Acum că s-a încheiat leasingul la camion, managerul se gândește la o nouă investiție în utilaje de compactat deșeurile: „În aceste zile căutăm oferte de preț pentru cumpărarea de autocompactoare noi pentru ridicarea gunoiului menajer. Prețul este în jur de 85.000 de euro și tot în leasing cred că vom putea achiziționa două autoutilitare.”, ne-a mai declarat Ovidiu Chimigeriu.